Back to Question Center
0

Semalt Tanács: Hogyan védheti meg számítógépét intelligens szolgáltatás trójai vírus

1 answers:

A Smart Service trójai vírussal fertőzött számítógépről végzett feladatok végrehajtása fárasztó és heves lehet. Az intelligens szolgáltatás trójai a számítógép biztonsági rendszerének megváltoztatásával terjed. Miután a számítógépen véletlenül telepítette a számítógépet, a Smart Service trójai vírus automatikusan elindul, amikor minden számítógép elindul. A trójai vírus korrupciót és lelassulást okozhat a számítógépen, így sebezhetővé válik más támadásokkal szemben.

Ivan Konovalov, a Semalt Digital Services szakértője elmagyarázza, milyen kárt okozhat a Smart Service Trojan a számítógépén, és hogyan védheti számítógépét a káros hatásaitól.

Az Intelligens szolgáltatás trójai összeomlik a számítógépes védekező rendszerünkbe, és lehetővé teszi a rosszindulatú kémprogramok és adware behatolását a számítógépbe anélkül, hogy tudná ezt. Idővel a számítógép sebezhetővé válik a hackerek kiszolgálói számára, amelyek képesek működni a számítógépen, és hozzáférést kaphatnak jelszavaihoz, és fájlokat regisztrálhatnak az Ön engedélye nélkül.

A számítógép teljesen megzavarodik, mivel nem tudja végrehajtani az egyszerű feladatokat valós időben a lassú sebességének köszönhetően. A Smart Service trójai vírus által okozott másik kellemetlenség kihasználja a böngészési előzményeit, amikor minden alkalommal megpróbálja bejelentkezni fiókjába, és letölteni a víruskereső programokat a számítógépére.

  • Böngészés a közösségi média platformokon és ingyenes letöltések végrehajtása
  • A fájlok megosztása a trójai vírussal fertőzött számítógépre
  • Smart Service trójai lehet, hogy a számítógépre spam e-mailek

Smart Service trójai vírus eltávolítása számítógépről és Mac OS-ről

A Smart Service trójai vírus kézi eltávolítása a Windows operációs rendszertől és a Mac OS operációs rendszertől a rosszindulatú fenyegetések törlése a regisztrációs fájlokban. Ez a módszer olyan felhasználóknak szól, akik gazdag tapasztalattal rendelkeznek a Windows operációs rendszerben és Mac OS rendszerekben. A vírus kézi eltávolításakor kis hiba történt, ami az egész rendszer összeomlásához vezethet..

A Smart Service trójaihoz kapcsolódó rosszindulatú folyamat befejezése nem nehéz feladat. Nyomja meg Esc + Shift + Ctrl billentyűt a Feladatkezelő eléréséhez. Kattintson a "Folyamatok" opcióra, és menjen végig a trójai vírusokkal kapcsolatos összes fájllal. Kattintson a "Vége folyamat" gombra, hogy leállítsa a Smart Service trójai vírus működését a számítógépen.

Az Intelligens szolgáltatás trójai eltávolítása a böngészőkből

A Smart Service trójai vírus könnyen eltávolítható az operációs rendszertől a böngészők segítségével. Indítsa el a böngészőt, és kattintson a menüre. A böngésző eszköztárában kattintson az Eszközök gombra, és válassza a Bővítmények lehetőséget. Menjen a böngésző Bővítmények oldalára, és kattintson a "Trash ikonok" elemre a böngészőből a trójai vírus kiterjesztésének végleges törléséhez. Távolítson el más adatbázis-fájlokat a böngészőben, amelyre nincs szüksége. Kattintson az "Eltávolítás" gombra a Smart Service trójai vírus eltávolításának megerősítéséhez.

A Smart Service Trójai vírus automatikus eltávolítása az operációs rendszertől

Az Intelligens szolgáltatás trójai vírus automatikusan eltávolítható az operációs rendszertől, telepítve a SpyHunter Anti-Malware programot a rendszerben. Miután sikeresen letöltötte a SpyHunter Anti-Malware programot, kattintson duplán a program telepítőjére a telepítés végrehajtásához. Használja a SpyHunter Anti-Malware programot a rosszindulatú rendszerleíró fájlok észlelésére a számítógép teljes vizsgálatának futtatásával. Kattintson a "Fix veszélyek" gombra, hogy eltávolítsa az összes fenyegetést a számítógépéről.

A PC-felhasználók a RegcurePro-t is telepíthetik a számítógépeikbe, hogy észleljék és megakadályozzák a rosszindulatú programokat a számítógépük károsításáért. Miután telepítette a RegCurePro csomagot, futtassa a beolvasást a számítógép fenyegetéseinek észlelése érdekében. Kattintson a "Fix Mind" gombra a fenyegetések eltávolításához a számítógépről. Mac OS felhasználók számára telepítse a MacKeeper programot az operációs rendszerbe, hogy megakadályozza a trójai vírus telepítését a számítógépére.

Smart Service trójai egy halálos vírus, amely lehetővé teszi a behatolását a rosszindulatú adware és spyware a számítógépre, miután átvegye az irányítást az operációs rendszer. Annak érdekében, hogy megakadályozza a trójai vírus letöltését és automatikus telepítését az operációs rendszerbe, telepítse a SpyHunter Anti-Malware és a RegCurePro programot a számítógépére. Mac OS felhasználók számára telepítse a MacKeeper-et, hogy blokkolja az összes rosszindulatú fenyegetést az operációs rendszer megfertőzésével Source .

November 28, 2017