Back to Question Center
0

Semalt: Tartsa biztonságban, hogy milyen hackerek teszik meg a kompromisszumos WordPress webhelyeket

1 answers:

Gyakran hallunk a hackerek és spammerek által célzott webhelyekről. A webmesterek többsége azt feltételezi, hogy ha nincsenek ellopandó adatok, például hitelkártya-adatok vagy bankadatok, akkor a webhelyek veszélyeztetése nem számít. Sajnos tévesek, mivel a hackerek sok dolgot tudnak csinálni a WordPress webhelyeikkel - locali con gonfiabili torino.

A legfontosabb dolgok, amelyeket a hackerek vagy spammerek végezhetnek az Ön webhelyével, Ryan Johnson, a Semalt vezető szakértője írja le.

Defakált oldalak, és offline állapotban:

Leggyakrabban a hackerek vagy spammerek kicserélik webes tartalmukat és cikkeiket a sajátjukkal. Például egyes hírközlési weboldalakat megtámadják, és politikai tartalmukat a terrorizmussal kapcsolatos cikkek váltják fel. A hackerek egyszerűen hivatták, hogy megtámadták a webhelyeket, és nem tehetünk semmit, hogy elhomályosítsuk, amit tettek. Bárki, aki felkeresi webhelyét, megtudja, hogy webhelyét feltörték. A hibás oldal egy példája az opennet.net. A propagandát helyettesítõ hackerek számára a weboldal az ingyenes hirdetés helyszíne.

Spam küldése:

A hackerek továbbra is spam leveleket küldenek olyan nagyszámú embernek, akik az Ön adatait, például felhasználóneveket vagy jelszavakat használják. A Statistica szerint a küldött vagy fogadott e-mailek 54% -a spam volt..Egy másik felmérési jelentés azt sugallja, hogy a hackerek sok WordPress webhelyet kompromittálnak, és használják őket arra, hogy naponta sok felhasználónak küldjenek spam-e-maileket. A legtöbb esetben a webmesterek nem is tudják, hogy webhelyeiket a hackerek találják. Azt is észrevehetik, hogy a weboldalak lelassulnak, és a kiszolgáló tüskéi gyakori problémává váltak. A támadók két fontos előnyhöz jutnak: először a kiszolgálói erőforrásokat ingyen használják. Másodszor, tönkreteszi hírnevét az interneten, és megsemmisíti a webhely rangsorát a keresőmotor eredményei között.

Rosszindulatú átirányítások:

A hackerek vagy spammerek is rosszindulatú tevékenységekben vesznek részt. A átirányítások hatékonyak ahhoz, hogy a különböző rosszindulatú és káros webhelyek forgalmát tölthessék be. A felhasználók nem is tudják, hogy ez történik velük, és ez gyakori, ha hirdetései nem jelennek meg megfelelően. A támadók kihasználják az átirányításokat, és kiváló minőségű forgalmat küldhetnek saját webhelyükre. Motívumuk az, hogy javítsák webhelyeik keresőmotor rangsorolását és rosszindulatú tartalmakat terjesszenek az interneten.

Host phishing oldalak:

A hackerek olyan adathalászoldalakat használnak, amelyek meggondolják a látogatókat, hogy személyes vagy érzékeny adatokat szolgáltassanak. Leggyakrabban a bankot vagy a kiskereskedőket imádják, és megpróbálnak minket adni nekünk, például a felhasználónevek és a jelszavak számára. Ők ellopják a hitelkártya adatait ezen adathalászoldalak használatával. A hackerek sok információt kapnak a híres WordPress webhelyről, és egy példa az adathalász oldalra eff.org.

zsarolóprogramok:

A Ransomware olyan rosszindulatú program, amely blokkolja a hozzáférést az Ön webhelyéhez, és felszólít arra, hogy fizessen kölcsönváltást, ha vissza szeretné venni a hozzáférést. A hackerek a keresőmódot használják a felszabadító szoftverek számára, és sok webhelyet és blogot támad. Az iranómás támadások megakadályozása érdekében készítsen biztonsági másolatot a fájlokról. Ha van biztonsági mentési fájlja, lehet, hogy fizetnie kell a váltságdíjat a hackereknek, mivel nem engedi használni WordPress webhelyét üzleti célokra.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú üzleti tevékenységet végez, és mennyi forgalmat kap a WordPress webhely, a hackerek vagy támadók könnyen kitalálhatják, hogyan használhatják személyes weboldalakat személyes okokból.

November 29, 2017