Back to Question Center
0

Semalt: WordPress bővítmények, amelyekre jó tartalom létrehozása szükséges

1 answers:

A Wordpress egy világméretű, világszerte használt weboldal. A Wordpress a világ webhelyének több mint egynegyedét tárolja. A WordPress felhasználóknak több, mint 44 000 különböző beépülő modul van telepítve. A Wordpress weboldalak nagy hatékonysággal rendelkeznek a sokféle tartalomkezelő rendszer miatt. Különböző vállalkozások ismerik a lényegét, hogy növeljék értékesítésüket webhelyeken és sikeres e-kereskedelmi tevékenységeken keresztül - high quality logo fonts generator.

A Semalt vezető szakembere Ross Barber biztosítja, hogy az új digitális marketing módszerekkel a tartalomkészítés új taktika, amelyet az emberek értékes információkat használnak a blogjukon és honlapon.

A tartalomkészítés minden webhelykezelő egyik lényeges eleme. A WordPress webhelyének legtöbb elemét a pluginek és a műszerfal javításával lehet kezelni. Azonban a tartalom létrehozása egy másik szempont, amely külön cselekvést igényel. A Google bejelentette, hogy a tartalom relevanciája döntő fontosságú szempont, amely bizonyos szempontok miatt segít a webhelyek rangsorolásában. A cikkek hossza és minősége a weboldal létrehozásának egyik szempontja. Elengedhetetlen, hogy olyan gyilkos tartalmakat fejlessz ki, amelyek gyorsíthatják a webhely rangsorolásának folyamatát. Több WordPress plugin létezik, amelyek segítségével gyilkos tartalmat hozhat létre. Végezetül meg kell tudnod állapítani, hogy melyik WordPress plugin felel meg legjobban a webhelyednek.

Word statisztika

Ez a plugin segít kiszámolni a szavakat és a kulcsszó sűrűségét. Segít felmérni az Ön weboldalának olvashatósági elemzését is. A Word Stats plugin lehetővé teszi, hogy az emberek, akik blogokat és e-kereskedelmi weboldalakat futtatnak, egy nyelvi elemzési menüt készítenek el, amely meghatározza a cikk tartalmának relevanciáját. Ezzel az eszközzel növelheti a webhely rangsorát a SERP-kben. Ez a robot eszköz olyan információkat tartalmaz, mint például a havi kulcsszóválasz grafikus ábrázolása, a megszakított bejegyzések, valamint a 20 legjobb kulcsszó. Sok ember javára válik a kulcsszavak használatának hatékonyságában a célhátrányban.

PrePost SEO

Ez az eszköz a Search Engine Optimization (SEO) plugin. Segít feladatok elvégzésében, például a duplikált tartalom ellenőrzése, a plagizálás ellenőrzése, valamint a hibás linkek keresése. Más webmesterek ezt az eszközt használják a kulcsszavak sűrűségének, valamint a különböző tartalomtípusok optimalizálási szempontjainak összehasonlítására. Lehetőség van bármilyen weboldal meta tag-einek ellenőrzésére. Amikor elkezdi a WordPress weboldal létrehozását, világos, hogy egyetlen plugin, sem kiterjesztés nem segít a fejlesztésében. A PrePost SEO plugin segítségével finomíthatja a tartalom minőségét, így a webes bejegyzésed releváns a közönség számára. Ezenkívül fel tudod tudni mutatni a hibás linkeket a webhely teljesítményében.

Szerkesztői naptár

Ez a plugin a blogbejegyzések vezetője. Lehetőség van arra, hogy az emberek megtekinthessék minden pozíciójukat, és átvonják őket a saját területükre. Webhelytartalom létrehozásakor többet fogyasztanak, mint amennyit elfelejtenének a blogbejegyzések kezelésére. A szerkesztői naptár segít fenntartani az olvasók folyamatos tartalmát. Ez a plugin olyan tulajdonságokat húz és húzza ki, amelyek segítenek elérni az egyes potok állapotát, megtekinteni az összes bejegyzést, valamint kezelni más szerzők hozzászólásait.

November 29, 2017