Back to Question Center
0

Semalt: WordPress gyermek téma - Miért és hogyan lehet létrehozni

1 answers:

A való életben a gyerekek a szülők örökösei, és könnyen fel tudják használni a felnőttek jó és rossz szokásait, valamint személyiségjegyeit. Ugyanakkor vannak olyan egyedi tulajdonságaik, amelyeket sem anyukájuk, sem apjuk nem adtak nekik. A WordPress témákkal megegyezhet. Minden letölteni, megvásárolni vagy telepíteni kívánt WordPress témákhoz örökölt és jól ismerős gyermek téma van, amely megfelel a különböző céloknak.

Az alábbiakban áttekintést kapunk Alexander Peresunko, a Semalt csúcs szakértőjétől, hogy miként és miért hozhatnak létre gyermekes témákat a WordPress-ban - fiche de paie nounou logiciel.

Miért hozzon létre a gyermek téma:

A gyermek témák felülbírálhatják és örökölhetik szülő témáik sablonjait, elrendezéseket és stílusokat. A WordPress programban a Child Theme önállóan létezik, de együttműködik a szülő témákkal a funkciók széles körének elvégzésére. A szülőtől függ, és csak akkor aktiválható, ha a szülő téma telepítve van és aktív a WordPress webhelyén. A gyermek téma létrehozásakor két fontos dolgot kell szem előtt tartanunk:

  • Új könyvtárat kell hozzáadnia a gyermektéma nevéhez tartozó mappába.
  • Az új könyvtárban lévő styles.css fájlt külön fejléc információkkal kell beilleszteni.

Miután létrehozta a gyermek témát, észre fogja venni, hogy ugyanazokkal az információkkal rendelkezik, mint a tipikus szülői témák. Az egyik oka annak, hogy miért kell létrehoznod a gyermek témákat, azt mondja meg a WordPress-nek, hogy mely szülők témái a legmegfelelőbbek az adott webhelyek számára.

Hogyan hozzunk létre egy gyermek témát:

Könnyedén létrehozhat egy gyermek témát, figyelembe véve a következő pontokat.

1. Adja hozzá a vadonatúj könyvtárat és a styles.css fájlt

Az első lépés az, hogy egy új könyvtárat adjon hozzá a meglévő témához a gyermektéma nevével, és állítsa be a beállításait, ez egy fontos lépés, és semmit sem kell tennie a stílusokhoz Ha nem tudod szerkeszteni ezt a fájlt, ez a fájl a WordPress fejlécében jelenik meg, és konkrét információkat tartalmaz a webhelyről, annak helyéről és tartalmáról, az egyetlen probléma az, hogy fejlécadatai nem de ha tudsz valamit ezekről a kritikusságokról, beillesztheted a konkrét kódot a téma fejlécében.

2. A szülő témájának szerkesztése

Szót formálni kell a szülő témában, és mindent meg kell tudnia a stílusokról, miközben létrehoz egy gyermek téma a WordPress-ban. Őszintén szólva, nincsenek határozott stílusok, és ez azért van, mert a szülő témák alapértelmezett stílusokat tartalmaznak. Azonban manuálisan szerkesztheti őket, és beolvashatja a párosítókat, hogy jobb eredményeket érjen el a gyermek témájáról.

3. A functions.php fájl hozzáadása

Ha szeretne hozzáadni egy function.php fájlt a gyermek témájához, hogy jobban nézzen ki, mint korábban, akkor be kell helyeznie egy adott kódot, és szerkesztenie kell a téma beállításait. Most már tudjuk, hogy mit kell tennünk a gyermek témákkal, és forróan kell létrehoznunk őket. A legjobb rész az, hogy ezeket a témákat könnyű létrehozni és testre szabni, telepíteni és telepíteni bármikor. Ezenkívül az Ön igényeinek megfelelően új lehetőségeket adhat a gyermek téma számára, de javasoljuk, hogy ne módosítsa a kódot, vagy módosítsa a gyermek téma beállításait a korlátozott használat és lehetőségek miatt.

Három szórakoztató dolog a gyermekekkel kapcsolatos témákhoz

Most ismered a gyermek témájának alapjait, és a következő szórakoztató dolgokat teheted meg vele

1. Új beállítások hozzáadása saját testreszabásához - Egyszerűen új lehetőségeket adhat hozzá a testreszabási programhoz, és látja, hogy megkapja az összes funkciót a szülő témában.

2. Új üzenetküldőtípus sablonok hozzáadása - Ha WooCommerce-t használsz, akkor szeretnéd hozzáadni az egyéni terméksablonokat a gyermek témához, hogy vonzó képet nyújtson. Hozzáadás a gyermek témahoz biztosítja, hogy a szülőtéma frissítése során nem veszítené el a kódot.

3. A szülő téma elrendezéseinek felülbírálása - A szülő témákban lévő sablonokat felül kell fejezni. Az egyik legjobb és legkényelmesebb módja annak, hogy a sablon a szülőből másolja őket a gyermek témájába, és elkezdje személyre szabni azt.

November 29, 2017