Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin az Ön webhelyére - Legfontosabb tanácsok

1 answers:

A WordPress témák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különböző mesés weboldalakat készítsenek. Azonban a tervezési folyamat megkönnyíti a tökéletes téma kiválasztását. Szerencsére lehetõség van arra, hogy a könyvtárat lecseréljék a szabad vagy prémium, illetve egy- vagy többcélú témák logikai kategóriáira.

Oliver King, Semalt egyik legtapasztaltabb szakembere, ebben a cikkben hasznos leírást ad ebben a tekintetben.

A szabad és a prémium WordPress témák közötti különbségek

A WordPress segít megalapozni az Ön weboldalát - innokin mvp vaporizer. A kiváló WordPress téma megkönnyíti a webhely személyre szabását. Egyszerűen válassza ki az Önnek megfelelő dizájnt. Először meg kell értenie, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

Az ingyenes WordPress témák előnyei és hátrányai

A Free WordPress témák ideálisak azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs költségvetése, mégis keresnek weboldalakat. Az ingyenes témák nem adnak nyereséget a fejlesztők számára definíció szerint. A fejlesztők ezért nem biztos, hogy bizonyos esetekben felajánlhatják a felhasználóknak szentelt támogatást vagy rendszeres frissítéseket. Ennek az az eredménye, hogy a weboldal sebezhetővé válik a biztonsági kockázatokkal szemben.

Sok szabad témát tartalmaz, amelyet a felhasználók használhatnak weboldalukhoz. Annak ellenére, hogy nincsenek értékesítve, ne feledkezzen meg a "vevő figyelmes" szemléletmódjáról, és maradjon óvatos, hogy milyen témákban építi fel webhelyét.

A Prémium WordPress témák előnyei és hátrányai

Az a haszon, amely a prémium témák fölött van, az, hogy külön támogatással jönnek. A vásárláskor egyszeri díjat szabnak ki, de ez változhat attól függően, hogy hány helyet szeretne a felhasználó telepíteni. A prémium témák rendszeres frissítést kapnak és biztonságosabbak. Néha kifeszítettek, mivel mindig sietnek, hogy több funkciót engedjenek ki, bár nem minden felhasználó számára előnyös.

Különböző célok és többcélú WordPress témák közötti különbségek

A szabad és prémium WordPress téma közötti választás csak egy lépés a szegélyhez való szűkítés felé, és el kell döntenie, hogy webhelye egy céltárgyat vagy többcélú célt kíván-e. 10)

Előnye és hátránya az egyszemélyes WordPress témáknak

Az egycélú témák egy weboldal egy meghatározott részhalmazát célozzák meg. Például ez lehet egy webhelytípus, például egy blog vagy egy adott iparág. A felhasználók előnyeit élvezik, mivel "rendezett" végterméket biztosítanak, és gyakran olcsóbbak, mint a többcélú témák. Korlátozásuk használatával magasabb színvonalú támogatást várhatunk.

A témahatárok nem támogatják a webhelyek rugalmasságát. Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben úgy érzed magad, mintha a webhelyed fejlődne, akkor talán valami újat kell keresned, mert az egységes célú téma nem fogja megtenni a szükségeseket.

A többcélú WordPress témák előnyei és hátrányai

A többcélú téma egy téma, amely számos különböző eszközzel és funkcióval rendelkezik, amelyek célja a piaci részesedés maximalizálása. Ezeknek a témáknak számos előzetesen elrendezett elrendezés és bemutatója van, valamint számos funkció és a mellékelt WordPress bővítmények. A kombináció lehetővé teszi, hogy bármilyen weboldalat a kívánt szabványokhoz felépítsük. Az egyetlen kivétel azok a webhelyek, amelyek magas szintű funkcionalitással rendelkeznek. Ha kiváló minőségű, többcélú tételt választasz, akkor soha nem kell vásárolnia egy másik témát a jövőben. A többcélú témák hajlamosabbak a puffadásra, és nem a legjobbak a speciális igények kielégítésére.

A megfelelő téma kiválasztásának kritériumai

1. Költségvetés: válasszon egy ingyenes témát, ha nincs pénzed rá. Ellenkező esetben a minőségre fordított kiadások nagy hasznot hozhatnak a jövőben.

2. Mit építesz? Válasszon egy céltárgyat, ha ismeri a fejleszteni kívánt webhely típusát, biztos a szükséges funkciókban, és bízik benne, hogy ezek az igények nem fognak megváltozni bármikor. Ha páratlan funkcionalitást és rugalmasságot keresel, akkor a többcélú téma a legjobb választás.

A WordPress.org és a ThemeForest témakörei közül néhányat meg lehet kezdeni. Az ingyenes témák kizárólag a WordPress.org-hoz tartoznak, de a ThemeIsle, a HeroThemes vagy a Nimbus témákhoz egy további prémium téma kereséshez is hozzáférhet.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a WordPress témák bőséges problémája merül fel, az Ön számára megfelelő választás jön le, amely megfelel a költségvetésnek, és akkor mi felel meg a webhelyének.

November 29, 2017