Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin költség - Hasznos tippek

1 answers:

Egyéni WordPress plugin egyedi kialakításával, egyedi funkcióival és bizonyos funkcióival pontosan megfelel a vállalkozásnak. Több száz és több ezer ingyenes és prémium plugin létezik, de az egyéni WordPress plugin-nek nincs más alternatívája, mivel szerkesztheti és megnövelheti funkcióit az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően. Bár meglehetősen nehéz felhúzni az ügyfeleket az interneten, még mindig csodálatos WordPress bővítményeket hozhat létre, és növelheti értékesítéseit.

A Semalt Digital Services csúcs szakértője Ross Barber arra összpontosít, hogy a vállalatok és a fejlesztők megértik, hogy a felhasználók nem akarnak jelentős mértékben fizetni a WordPress bővítményeiért. Ezért a legtöbb plugin alapértelmezett és költségmentes, ami azt jelenti, hogy azonnal letöltheti, telepítheti és aktiválhatja őket. Különböző webfejlesztők és mérnökök elegáns megoldásokat kínálnak a bővítményhez kapcsolódó problémákhoz, és az árak nyilvánvalóan magasak - best smart tv in india. Üzleti igényei alapján választhat az ingyenes bővítmények vagy a fizetett verziók közül.

A WordPress bővítmények árainak megértése

Minden egyes WordPress plugin az egyes ügyfelek számára készült, és a költségek attól függően változnak, hogy mennyi időt töltött el a szerző a létrehozásához. A WordPress pluginjai széles körben érkeznek, és áraik a cégtől a cégig terjednek..A plugin árazás két fő dolog feladata: a fejlesztő, aki kifejlesztett egy adott bővítményt, és azt az időt, amellyel létrehozta és elindította a plugint a minőség veszélyeztetése nélkül. Ha újak vagytok a WordPress-ben, és nem tudsz semmit a bővítményekről és azok árairól, vegye figyelembe a következőket:

1. Kérdezd meg és szerezd meg a WordPress bővítmény összetettségének becslését:

Először is fel kell kérdezned, hogy megkapod a becsléseket a funkciók működéséről és az összetettségről. Annak érdekében, hogy megtudja, milyen bonyolult a WordPress plugin, nincs helyettesítő informatikai szakemberek számára. Ha mindent tudsz a fejlesztőről és elképzeled, hogy hány pluginet már elindított, könnyű lesz számodra becsülni egy plugin költségét vagy árát. Ebből a célból csatlakozhat a hivatalos WordPress fórumokhoz, a WordPress szülőkhöz és a WordPress csoportokhoz online. Kérdezzen fel kérdéseket és lépjen kapcsolatba az idősekkel, hogy megtudja, mennyibe kerül egy plugin, és melyik az iparág legjobb szerzője.

2. Egyéni WordPress plugin

Nyilvánvaló, hogy az egyéni WordPress bővítmények aránya változó lesz, és attól függ, hogy hány pozitív véleményt és megjegyzést kapott. Általában a WordPress szakértői és fejlesztői megértik, hogy az árak nem lehetnek azonosak, mivel a különböző bővítmények különböző feladatok elvégzésére szolgálnak.

3. Általános olvasás

Meg kell próbálnod megérteni az egyedi WordPress bővítmény bonyolultságát, mielőtt becsülnék az árát. Minél bonyolultabb a plugin, annál magasabb lesz az aránya. A WordPress fiókban látott bővítmények csak korlátozott számú funkciót töltenek be, és nem rendelkeznek sok funkcióval. És ha professzionális weboldalod van, vagy egy időben szeretnéd felépíteni a vállalkozásodat, soha ne hagyatkozz az ingyenes bővítményekre, hanem inkább az egyéni WordPress bővítményeket, amelyek 10-900 dollárba kerülnek.

November 29, 2017