Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugins előnyei

1 answers:

A WordPress pluginjai a webmesternek vagy a bloggereknek a legizgalmasabb és legfontosabb elvárások. A beépülő modulon keresztül a webes fejlesztők és a tervezők egyszerűen hozzáadhatják a funkciókat és az interaktivitást az oldalakon megjelenített statikus tartalmán túl. Akár egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot, videojátékot, akár spamblokkolókat és tartalmi csúszkákat kell létrehoznia, a bővítmények könnyű és erőteljes módja annak, hogy a dolgokat elvégezzék.

Itt Ross Barber, a Semalt legfelsőbb szakértője a WordPress bővítmény 10 legjobb előnyeit tárgyalta - computer cleaning service near me.

1. A bővítmények könnyen használhatóak

A WordPress bővítmények egyszerűen használhatóak, és az intuitív kezelőfelülettel rendelkeznek, amely minden weboldalra jellemző. Könnyen hozzáadhat blogbejegyzéseket, képeket és interaktív oldalakat webhelyéhez, és mindezt könnyű elvégezni, csak néhány percet vesz igénybe, és csökkenti a formázás idejét.

2. Egyszerű hozzáférés az összes eszközről

A legjobb része az, hogy a WordPress pluginok bármely eszközről érhetők el. Mindegy, hogy laptopot vagy okostelefont használ, egyszerűen szerkesztheti vagy telepítheti / aktiválhatja a plugint, és elérheti webhelyét, ha csatlakozik az internethez.

3. Nincs szükség HTML-szerkesztésre

Miután telepítette a releváns WordPress bővítményeket, nincs szükség semmilyen HTML-szerkesztőre vagy FTP-szoftverre, hogy megkapja a dolgokat. Ezek a plug-inek ugyanúgy használhatók statikus és nem statikus webhelyek számára, és nem kell szerkeszteni a HTML-kódokat, miután telepítette a plugint.

4. Kompatibilis a keresőmotorokkal

A WordPress bővítmények kompatibilisek a keresőprogramokkal, különösen a Google és a Yahoo, és könnyebbé teszik az Ön webhelyének teljesítményét. Ezenkívül az összes oldal, kép, bejegyzés, cím és leírás az keresőmotor eredményei , mivel ezek segítenek a webhely jobb optimalizálásában.

5. A webhely ellenőrzése és megjelenése megváltoztatása

A webmesterek és bloggerzők többségének fogalma sincs, hogy egy WordPress plugin segíthet nekik megváltoztatni weboldaluk elrendezését. Ez azt jelenti, hogy a lehető legtöbb plugint használhatja mind a hagyományos, mind a nem hagyományos webhelyek számára.

6. Testreszabott formatervezés

A mai felhasználók egyik legfontosabb igénye a testreszabás. Mindannyian platformokat keresünk, amelyek lehetővé teszik, hogy átfogó webhelyeket fejlesszenek ki. A WordPress bővítmények lehetővé teszik számunkra, és egyre több felhasználóhoz fordulhatnak blogjainkhoz és weboldalainkhoz.

7. Készen áll a használatra

Igaz, hogy a blogolás maga is hektikus munka, és nem engedheti meg magának, hogy saját plugineket fejlesszen ki. Ilyen körülmények között egyszerűen telepítheti a WordPress bővítményeket, és elkezdheti az internetes tartalmak használatát. Különböző képességekkel és funkciókkal rendelkeznek, így kényelmes és gyors munkát végeznek.

8. A funkciók megfelelő kiválasztása

Mivel számos WordPress bővítmény létezik, bárki könnyedén javíthatja a webhely vagy blog funkcionalitását a megfelelő kiválasztással. Hozzáadhat minél több vagy kevesebb plugint a webhelyhez, és professzionálisabbá és jobbá teheti, mint korábban.

9. A bővítmények segítenek a vállalkozás növekedésében

Teljesen igaz, hogy a WordPress bővítmények segítenek a vállalkozás növekedésében. Ha webhelye szakmailag megtervezett és érdekes, akkor nyilvánvaló, hogy egyre több látogató válik boldog ügyfelekké.

10. Több felhasználó lehetősége

Adminisztrátorként hozzáadhat annyi felhasználót a WordPress weboldalához, amennyit csak akar. Különböző szerepeket rendelhet hozzá, és változó hatóságokat adhat a WordPress bővítményei segítségével.

November 29, 2017