Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugins - Hányan használják?

1 answers:

A WordPress nagy alkalmazkodóképességű lakosságot szolgál fel. Ez az egyik legjobb CMS. Sok blogger és az e-kereskedelem indulója a WordPress-ot a megbízhatósága miatt fontolja meg. Továbbá, a WordPress weboldalak számos témával és testreszabással érkeznek, hogy megfeleljenek a weboldal igényeinek. Egy egyszerű testreszabási trükk a pluginok használatával - gt-radial icepro. A beépülő modulok a WordPress téma elemei, amelyek hozzáadott értéket jelentenek a webhelyén.

A beépülő modulok sokféleképpen segítenek, különösen, ha egyedi funkcióra van szükség. Meg kell jegyezned, hogy a legtöbb WordPress plugin a témakör része. A módosítások eltévedhetnek, ha módosítja vagy módosítja a témát. Azonban néhány webhelyspecifikus WordPress bővítmény megtarthatja a kódrészletek közül néhányat ebben az esetben. Alexander Peresunko, a Semalt vezető szakértője kiemeli, hogy a pluginek használata befolyásolhatja a téma teljesítményét.

Hány WordPress beépülő modul van "túl sok"?

A fentiek szerint a plug-inek olyan PHP kódrészletek, amelyek hozzáadják az aktuális WordPress webhely funkcionalitását. Mivel azonban továbbra is módosítja webhelyét, a rendszer válaszideje lassulni kezdhet. A súlyosan modded webhelyek túl lassúak, negatív hatással a keresőmotor rangsorára. A fentiekhez hasonlóan a kódrészletek úgy működnek, mint a kódsorok hozzáadása a teljes webhelyre. E tekintetben, mivel a webhely növeli a kódot, lassúbbá válik..A Google a webhelyek reakciókészségét rangsorolja a SERP-ekben.

Gyakorlati példában, ha több mint 30 egyszerű bővítményt használ, előfordulhat, hogy nem változtatja meg webhelye reakciókészségét. Más esetekben túl sok kódot helyez el webhelyén, ami meghatározza a válaszidőt. A túl sok kivonatú bővítmény hasonló hatással lehet egy webhelyre, amely számos bővítményt használ. A webhelykódhoz hasonlóan ügyelni kell a webhelyen futó kódra is.

Melyek a legjobb pluginok?

A WordPress plugin használatának döntése Öntől függ. Lehet, hogy egyedülálló hatást kíván elérni. Ebben az esetben elengedhetetlen lehet az egyéni PHP beépülő modul létrehozása. Az előző cikkekben sok lehetőség van egyszerű bővítmények fejlesztésére. Csak szüksége van a WordPress fájlszerkezetének technikai tudására. Hasonlóképpen előfordulhat, hogy egy PHP-fájlt egyszerű jegyzettömb segítségével kell szerkesztenie.

A bővítmények nem feltétlenül szükségesek. Van azonban néhány lényeges bővítmény, amelyek javíthatják webhelyét. Néhány kötelező WordPress plugin tartalmaz:

WordPress SEO által Yoast:

Azok számára, akik optimalizálják webhelyüket a keresőmotorok láthatósága szempontjából, ez a plugin tartalmazza a SEO minden lényeges elemét. A kulcsszavaktól a meta-leírás optimalizálásig számos olyan eset van, ahol az emberek hasznos plugineket hoznak létre.

WP-DBManager:

Ez egy olyan plugin, amely segít az embernek az adatbázis lényeges szempontjainak kezelésében. Például felveheti vagy javíthatja az adatbázist. Akkor is biztonsági másolatot készíthet a webhelyéről, ha visszavonja a változásokat abban az esetben, ha valami rosszul működik.

W3 teljes gyorsítótár:

Ez a beépülő modul segíthet webhelyének fejlesztésében. Segít megőrizni egy olyan látogatót, aki egyszer meglátogatta hirdetéseit webhelyén.

November 29, 2017