Back to Question Center
0

Semalt: WordPress téma típusok, amelyekről tudni kell

1 answers:

A megfelelő WordPress téma kiválasztása az egyik legnehezebb választás, amelyet az Ön webhelyére vagy blogjára hoz. A WordPress egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy professzionális és megnövelt megjelenést adhat a webhelyére, és nem igényel szakértelmet a weboldal fejlesztéséhez vagy tervezéséhez. A WordPress témák jó benyomást keltenek az Ön tartalmán az olvasókon, és megváltoztatják a weboldalak megjelenítésének módját. A témák segítségével a webhelyek vagy blogok egyszerűen kipróbálhatók - how to set up small office network.

A webhely vagy blog általános megjelenésének ellenőrzése mellett a WordPress témák fontos szerepet játszanak a SEO-ben (keresőoptimalizálás). A SEO az Ön webhelyének vagy blogjának optimalizálásának vagy növelésének folyamatát jelenti, így a keresőmotor eredményoldala (SERP) jó helyen áll. A Google, a Bing és a Yahoo a nagyszerű témákkal kedvelik a webhelyeket, és különböző kulcsszavakra rangsorolják őket. Érdemes pénzt keresni webhelyén, és heteken belül képes szerves forgalmat bonyolítani.

Oliver King, a Semalt vezető szakértője kiemeli, hogy a WordPress témák három fő típusa létezik:

1. Prémium WordPress Témák:

A prémium WordPress témák kiváló minőségűek és a legjobb szerzők vagy nagyvállalatok fejlesztik. Meg kell fizetnie valamit, hogy hozzáférjen ezekhez a témákhoz, widgetjeikhez, menükhöz és minden lehetőséghez. A prémium témák webes oldalon 50 és 500 dollár közötti költséggel járnak, és licencük van..A következő előnyöket kínálják a weboldalaknak:

  • Kiváló minőségű kódok
  • A SEO egyszerűvé válik
  • Végezze el a fejlett, a legnagyobb és a legújabb webes szabványokat
  • A prémium témák nagymértékben optimalizáltak és jól teljesítenek
  • Rugalmasabbak, mint az ingyenes témák, és teljes mértékben támogatják a felhasználókat

2. Ingyenes WordPress Témák:

Meg lehet említeni, hogy több ezer ingyenes WordPress témát tartalmaz az interneten. A legjobb rész az, hogy nem kell fizetnie semmit a témák eléréséhez, és azonnal telepítheti és aktiválhatja őket. Ezek a témák megtalálhatók a Wordpress téma könyvtárában, és különböző árnyalatokban, tervekben és elrendezésekben találhatók meg. Az egyik legfontosabb hátránya az ingyenes témáknak, hogy nem segítenek Önnek abban, hogy jobb módon növelje webhelyét. A professzionális fejlesztők a témákat tervezték és elérhetővé tették az interneten, de csak néhány lehetősége van arra, hogy profitáljanak.

Mivel a WordPress témák jelentős hatást gyakorolnak a webhelyére, a SEO-re, a visszafordulási arányra, a teljesítményére és a blog bővíthetőségére, a prémium témákat a szabad WordPress témákhoz kell előnyben részesítenünk. Ha nincs elegendő pénze a prémium témák megvásárlásához, próbáld meg a Twenty Thirteen vagy a Twenty Twelve-t, amelyek a két legjobb ingyenes WordPress témát.

3. Egyéni WordPress Témák:

Az egyéni WordPress témák legismertebbek az egyedülálló és kifinomult kinézetük miatt. Ezek a témák megkövetelik, hogy hozzáférjenek az online áruházakhoz, és rendelkezzenek azok sajátosságaival. Az egyedi témákat a fejlesztők és a tervezők professzionális webhelyek vagy márkák számára fejlesztették ki a nagy díjak ellenében. Rengeteg lehetőséget és rugalmasságot kínálnak, de ezek a funkciók a felhasználókra korlátozódnak, akik kifizették a díjat.

Az egyik legfontosabb hátránya az, hogy az egyéni témák meglehetősen drágák, és 600 dollárról 6500 dollárra futnak attól függően, hogy mennyire képzett és híres a tervező. A legjobb példák a House of Rose egyedi téma és a Side Income egyedi téma.

November 29, 2017