Back to Question Center
0

Semalt: WordPress témák és keretek

1 answers:

Minden új WordPress felhasználó számára a jó téma kiválasztásának feladata gyakran a játék változó szempontja. Ugyanúgy, mint a hagyományos témák használatakor, egy új weboldal témájának új témája jónak tűnik. Sok vállalkozás választja az online platformot, mint új marketing módszert. Ezekben az esetekben ezek az emberek úgy döntenek, hogy jó WordPress témát keresnek. Más esetekben az emberek inkább a témák használatát preferálják fejlesztési kérdések vagy akár tervezési problémák miatt. Egy személy el tudja kerülni ezeket a gátokat egy megfelelő WordPress téma kiválasztásával és felhasználásával - www blitz. A témákat könnyű használni és fejleszteni. Ezenkívül a felhasználók a WordPress beépülő modul telepítésével is kiegészíthetik funkcióikat, amelyek révén a teljes webhelyet speciálisan módosíthatja.

Ivan Konovalov, a Semalt vezető szakembere biztosítja, hogy az összes WordPress-téma nem ugyanaz. Vannak különböző témák, amelyeket különböző kategóriákba tartozó webhelyek számára terveznek. Különböző témák alkalmazásával különböző felhasználók különböző funkciókat érhetnek el. Ebben a részben az új felhasználók nehézséget okoznak a WordPress téma vagy a WordPress téma keretrendszerének kiválasztásában. Nehéz eldönteni, különösen akkor, amikor egy személy mindenféle témát keres a keresés során. Ezenkívül webhelye szabványos webhelyként válhat, főleg, ha gyerekeket használ. A WordPress-ben könnyű követni az irányelveket a téma kiválasztásához egy adott cél érdekében..Könnyű megérteni pontos meghatározásaikat, valamint feltételeiket és ajánlásaikat. Ebben a SEO cikk, akkor különböző módon lehet megérteni, hogyan működik ez a két. Ezenkívül az egyes esetek meghatározásai.

WordPress Theme Framework: A WordPress téma keretrendszer két dolog egyikét jelentheti:

Olyan aktuális téma hozzáadásával, amely elősegítheti a tényleges téma vagy önálló kódex kidolgozását egy kezdő téma esetén, amelyet egy másik témahoz lehet hozzáadni annak különböző funkcióinak végrehajtásához, vagy más téma sablonként való felhasználásához

Gyermek Téma: Ez a téma nem teljes, mint egy szülő témája. Egy gyermek témában van egy szülő téma, amely végrehajtja a webhely funkcionalitását. Ezenkívül hozzáadja a testreszabásokat és az interfészeket, amelyek nem változnak, ha a szülő téma frissül.

Ahhoz, hogy képes legyen szabályozni a téma frissítéseit, meg kell tanulnia, hogyan működik a szülő téma. Bizonyos esetekben a WordPress témájú szerzők folyamatosan kiadják a témákkal kapcsolatos frissítéseket. Ezekben az esetekben szükség lehet egy gyermek témára, amely még mindig működik a frissítésben. Ne feledje, hogy a téma frissítésekor a kapcsolódó témafájlok megváltoznak. Szükség lehet egy megbízható gyermek témára, hogy képes legyen megtartani ezeket a változásokat.

Következtetés

A keretek eltérnek a téma frissítésétől. A tematikus keretrendszer azonban fejlesztési webhely sablonként szolgál. Úgy működik, hogy egy külön témára épüljön, de nem magának a témának. A WordPress szülői témája "kívülről" működhet, de egy témakör kereténél szükség lehet egy gyermek témára, hogy teljes munka legyen. Lehetséges, hogy egy WordPress plugint használjon egy teljes témára.

November 29, 2017