Back to Question Center
0

Semalt: WordPress témák és keretek

1 answers:

Minden új WordPress felhasználó számára a jó téma kiválasztásának feladata gyakran a játék változó szempontja. Ugyanúgy, mint a hagyományos témák használatakor, egy új weboldal témájának új témája jónak tűnik. Sok vállalkozás választja az online platformot, mint új marketing módszert - top box nano vs subox mini starter. Ezekben az esetekben ezek az emberek úgy döntenek, hogy jó WordPress témát keresnek. Más esetekben az emberek inkább a témák használatát preferálják fejlesztési kérdések vagy akár tervezési problémák miatt. Egy személy el tudja kerülni ezeket a gátokat egy megfelelő WordPress téma kiválasztásával és felhasználásával. A témákat könnyű használni és fejleszteni. Ezenkívül a felhasználók a WordPress beépülő modul telepítésével is kiegészíthetik funkcióikat, amelyek révén a teljes webhelyet speciálisan módosíthatja.

Ivan Konovalov, a Semalt vezető szakembere biztosítja, hogy az összes WordPress-téma nem ugyanaz. Vannak különböző témák, amelyeket különböző kategóriákba tartozó webhelyek számára terveznek. Különböző témák alkalmazásával különböző felhasználók különböző funkciókat érhetnek el. Ebben a részben az új felhasználók nehézséget okoznak a WordPress téma vagy a WordPress téma keretrendszerének kiválasztásában. Nehéz eldönteni, különösen akkor, amikor egy személy mindenféle témát keres a keresés során. Ezenkívül webhelye szabványos webhelyként válhat, főleg, ha gyerekeket használ. A WordPress-ben könnyű követni az irányelveket a téma kiválasztásához egy adott cél érdekében..Könnyű megérteni pontos meghatározásaikat, valamint feltételeiket és ajánlásaikat. Ebben a SEO cikk, akkor különböző módon lehet megérteni, hogyan működik ez a két. Ezenkívül az egyes esetek meghatározásai.

WordPress Theme Framework: A WordPress téma keretrendszer két dolog egyikét jelentheti:

Olyan aktuális téma hozzáadásával, amely elősegítheti a tényleges téma vagy önálló kódex kidolgozását egy kezdő téma esetén, amelyet egy másik témahoz lehet hozzáadni annak különböző funkcióinak végrehajtásához, vagy más téma sablonként való felhasználásához

Gyermek Téma: Ez a téma nem teljes, mint egy szülő témája. Egy gyermek témában van egy szülő téma, amely végrehajtja a webhely funkcionalitását. Ezenkívül hozzáadja a testreszabásokat és az interfészeket, amelyek nem változnak, ha a szülő téma frissül.

Ahhoz, hogy képes legyen szabályozni a téma frissítéseit, meg kell tanulnia, hogyan működik a szülő téma. Bizonyos esetekben a WordPress témájú szerzők folyamatosan kiadják a témákkal kapcsolatos frissítéseket. Ezekben az esetekben szükség lehet egy gyermek témára, amely még mindig működik a frissítésben. Ne feledje, hogy a téma frissítésekor a kapcsolódó témafájlok megváltoznak. Szükség lehet egy megbízható gyermek témára, hogy képes legyen megtartani ezeket a változásokat.

Következtetés

A keretek eltérnek a téma frissítésétől. A tematikus keretrendszer azonban fejlesztési webhely sablonként szolgál. Úgy működik, hogy egy külön témára épüljön, de nem magának a témának. A WordPress szülői témája "kívülről" működhet, de egy témakör kereténél szükség lehet egy gyermek témára, hogy teljes munka legyen. Lehetséges, hogy egy WordPress plugint használjon egy teljes témára.

November 29, 2017