Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Themes - Jó változtatni?

1 answers:

Ha van egy weboldala, és talál egy új WordPress témát, amely tökéletesnek és megfelelőbbnek tűnik, mint az előző téma, akkor a lehető leghamarabb módosítania kell. Ha attól félek, hogy a WordPress téma megváltoztatásával elveszítheti tartalmát vagy beállításait, teljesen hibás vagy. A WordPress témák célja, hogy oldalainknak és blogjainknak hihetetlen megjelenésű legyen, anélkül, hogy megzavarnánk a tartalmak beállításait és helyét.

A témaváltozat számos témát talál, és a legjobb, hogy ne kelljen aggódnia a bejegyzései, fotói, oldalai és audiofájljainak elvesztéséért. Minden tartalom biztonságosan tárolódik a WordPress adatbázisban, és az új téma nem okoz problémát az Ön számára - gislaved nf100.

Ivan Radovanov, a Semleges legjobb szakértője itt néhány dolgot fog megnézni, amikor meg szeretné nézni a WordPress téma megváltoztatását.

Egyéni postatípusok:

Ha olyan témát használ, amely egyedi poszttípusokat hoz létre, előfordulhat, hogy a legtöbb bejegyzésed azonnal eltűnik. De semmi sem kell aggódnia, mivel az egyéni postatípusok a WordPress fiók legfelső szintű menüpontjait jelenítik meg. Ez azt jelenti, hogy könnyen visszaállíthatja a fájlokat, és a webhelye normálisan működhet..Az Ügyfél vélemények vagy Galériák a két egyéni postatípus, amellyel meg kellene menned. Hadd mondjam el neked, hogy a Postmatic, Surf Office, Yeah Dave és több ezer hasonló vállalkozás működik a webhelyein a Make-el, egy WordPress téma, amely mind szakmai, mind felhasználóbarát.

A menük:

Ha módosította a WordPress téma, akkor érdemes lehet beállítani az egyéni menüt. Ehhez létre kell hoznia őket a Megjelenés → Menük opcióból. Segít vezérelni a navigációs menü megjelenítését és hatékony másodlagos menüként működik. Amikor megváltoztatja a WordPress témákat, győződjön meg róla, hogy beállította az egyéni menüket, és letiltja az összes olyan menüt, amely nincs használatban, és eltűnt az új témáról. A téma megváltoztatásához új helyszíneket kell hozzárendelnie, mivel minden téma az alapértelmezett helyeken az összes menüt állítja be, ami zavarja a webhely általános megjelenését.

Widgets:

A menükhöz hasonlóan a widgetek a megváltozott hely problémájával szembesülnek. A Wordpress témák úgy lettek tervezve, hogy csak az összes rendelkezésre álló widgetet jelenítsék meg, és ha új sablonokat szeretnének elrejteni vagy megjeleníteni, kézzel kell ezt tennie. A kütyüket a Megjelenés → Widgetek részben érheti el. Ha Mac-t használ, a Shift + Cmd + 3 billentyűk megnyomásával készítheti el a képernyő teljes képernyőképét.

Hogyan teszteljük a megváltozott WordPress témákat?

Az új WordPress téma tesztelésének egyik legjobb és legegyszerűbb módja az Előnézet opció használata a Megjelenés → Témák oldalon. Hadd mondjak el neked, hogy ez a lehetőség nem mindig ad pontos eredményeket, ezért érdemes közzé tennie a témát, hogy ellenőrizze, helyes-e az Ön weboldalához vagy blogjához.

Következtetés - A változás jó:

Igaz, hogy a WordPress téma megváltoztatása jó, hiszen egyre többen fognak bekapcsolódni. Az új témák friss látványt és lenyűgöző személyiséget adnak a webhelynek. Ugyanakkor készítsen biztonsági másolatot a fájlokról, és készen áll arra, hogy átfogja a WordPress webhely új megjelenését.

November 29, 2017