Back to Question Center
0

Semalt: WordPress webhelyspecifikus bővítmények

1 answers:

Ha nemrég létrehozott egy webhelyet, fontos személyre szabni, megváltoztatni a beállításait és telepíteni néhány webhelyspecifikus bővítményt. A legtöbb esetben az emberek nem tudják, hogyan használják a webhelyspecifikus bővítményeket, és hogyan írhatják meg a PHP-ről szóló részleteket, amelyek befolyásolhatják webhelyeik viselkedését. Általános szabályként azok a dolgok, amelyek garantálják a webhely vonzó és professzionális megjelenését, a legnagyobb figyelmet igénylik, és a beépülő modulok az elsődleges dolgok, mivel segítenek megváltoztatni a webhely általános megjelenését, és kényelmesebbé és hasznosabbá tehetik a felhasználókat.

Alexander Peresunko, a Semalt ügyfelek siker menedzsere itt néhány hasznos segítséget nyújt e tekintetben.

Helyspecifikus bővítmény használata:

Ha elégedett a webhelye témájával, akkor a webhelyspecifikus bővítmények könnyen használhatóak és kényelmesen helyezhetők el. Hadd mondjam el neked, hogy ezek a pluginek semmi köze nincs a weboldal teljes megjelenéséhez - شركات رش الحشرات. Ehelyett arra van szükség, hogy ellenőrizzék, hogyan működik webhelye, és tartalmaznak JavaScript és CSS kódokat. Az összes kódot elengedhetetlen, hogy a webhelyén szerepeljenek a megfelelő működés érdekében. A webhelyspecifikus bővítményekhez megfelelő dolgok a következők:

1. Egyéni bejegyzések és taxonómia bejegyzése

2. A metaadatok és leírások mentése és hozzáadása

3. A WordPress műszerfal módosítása, ami felhasználóbarát és kényelmes az Ön számára

4. Több beállítási és opcionális oldal létrehozása

5. A követőkódok, köztük a konverziós pixelek és a Google Analytics

hozzáadása

6. Az egyedi funkciók építése, amelyeknek semmi köze a weboldal témához

7. A változtatások módosítása a webhelyén, amikor csak akar, vagy amikor a tendenciák megváltoznak

A helyspecifikus bővítmények előnyei

A webhelyspecifikus bővítményeknek számos előnye származik, például az ezen bővítményeken keresztül hozzáadott kódok akkor is jól működnek, ha módosítja a témát. Még akkor is, ha hibák vannak a kódokban, a webhely teljesítményét nem befolyásolja, a webhelyspecifikus bővítményeknek köszönhetően.

Milyen bővítményt kell hozzáadnia webhelyéhez?

A kódrészletekről való beszélgetés során győződjön meg róla, hogy nem kapcsolódnak a témához, hanem a WordPress pluginjéhez. Adja hozzá a kódrészletet a felhasználók átirányításához és megerősítő mezők hozzáadásához a webhely megfelelő működéséhez. A webhelyspecifikus bővítmények segítenek személyre szabni a blogbejegyzések típusát, hirdetéseket elhelyezni a cikkek között, és segíteni a webhelye SEO-ben tartását.

Hogyan helyezzen be webhelyspecifikus plugint és mi a kódja?

Ha nem szeretne beilleszteni semmit a PHP-kódrészletbe, a webhelyspecifikus bővítmények telepíthetők, vagy adott kódot helyezhet el. A szerkesztőben a beillesztendő kód:

/ *

Plugin cím: ABC Példa Plugin

Plugin Leírás: Hozzáadja a boldog véget az összes hozzászóláshoz / oldalhoz

* /

definiált ("ABSPATH") vagy die ("Nincs közvetlen fájl hozzáférési engedélyezett!");

// Bejegyzés szerkesztése

függvény myplugin_filter_content ($ tartalom) {

visszatér a $ tartalomba. 'És boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Vége.';

}

add_filters ('the_content', 'myplugin_filter_content');

Ha úgy érzi, hogy a webhelyspecifikus bővítmény nem működik megfelelően a fenti kóddal, akkor töltse le és telepítse azt a WordPress plugin könyvtárából, és szervezze meg a dolgokat üzleti követelményei szerint.

November 29, 2017