Back to Question Center
0

Semalt: WordPress webhelytípusok - A legfontosabb és híres

1 answers:

Bár a WordPress számos funkciót és lehetőséget kínál, még mindig sok funkció hiányzik a magjából. A legjobb és leggyorsabb módja annak, hogy kitöltsük az összes hiányzó darabot, hogy magunk legyenek a megfelelő típusú pluginek. A WordPress pluginjai különböző lehetőségeket és testreszabást kínálnak webmesterek és bloggerek számára - it consulting cloud services. A WordPress Plugin Directory több mint 42 000 lehetőségével nem lesz könnyű az Ön számára a megfelelő választás. Tehát itt van egy gyűjtemény mind a szabad és prémium WordPress pluginekből. Mindenképpen segítenek abban, hogy a helyszínt a legjobbból a legjobbra vigye.

Oliver King, a Semalt ügyfél siker menedzsere elmondja, hogy akkor is, ha nem ász fejlesztő, létrehozhatja webhelyét a WordPress pluginekkel.

1. Backup Buddy

Ez a fizetett WordPress plugin évente legalább 80 dollárba kerül, és egyben több mint két weboldalt is mentett. A biztonsági mentések ütemezésének és a fájlok híres felhő tárolóeszközként történő elküldésének képessége miatt ez a bővítmény nem engedi meg fájlainak elvesztését, ha webhelye nem működik megfelelően. Ez lehetővé teszi, hogy különböző biztonsági mentési lehetőségek közül választhasson, azaz megmondhatja, hogy hol mentse el a fájlokat az adatbázisba. A hozzászólásokból és oldalakból a megjegyzéshez és a beállításokhoz mindent elmenthet. Míg a web hosting cégek hajlamosak biztonsági másolatot készíteni a fájlokról, a korlátozott lehetőségek miatt nem támaszkodhat rájuk. Ha nem akarsz a Backup Buddy bővítménnyel elindulni, próbáld meg a VaultPress vagy a Duplicator programot.

2. Wordfence biztonság

A legjobb megoldás az, hogy ez a plugin ingyenes és prémium verziókban is elérhető. A Wordfence Security egy olyan all-in-one eszközkészlet, amely védi a WordPress webhelyét a vírusoktól és a rosszindulatú programoktól..Segít blokkolni a brute-force támadókat, és beépített tűzfallal rendelkezik, amely kiterjedt funkciókkal rendelkezik. Kis weboldalak esetén a Wordfence Security ingyenes verziója jó, de a nagy webhelyek esetében a legmegfelelőbb a fizetett verzió. A plugin segítségével megakadályozhatja a gyanús bejelentkezési kísérleteket webhelyén, és néhány alternatívája az iThemes Security és a Login LockDown.

3. Gravitációs űrlapok

Ez az egyik legjobb és leghíresebb kereskedelmi WordPress bővítmény. Általánosságban ez a plugin hozzon létre Kapcsolatfelvételi űrlapot az Ön számára. Bonyolult szinten ez a plugin elrejti és létrehoz egy mezőket a webhelyére attól függően, hogy a látogatók hogyan reagálnak. Az online fizetéseket is elfogadhatja, arra ösztönözheti a felhasználókat, hogy feliratkozhassanak a MailChimp listára, és hasonló feladatokat hajthassanak végre ezzel a bővítménnyel. A fizetett változat 39 dollárba kerül, és rengeteg kiegészítő van. Néhány alternatívája a 7. kapcsolattartási forma és a gyors biztonságos kapcsolatfelvételi űrlap.

4. A gombok hozzáadása a AddToAny segítségével

Néhány hónapig a szociális média oldalak életünk egyik részét képezik. A Megosztás gombokkal kényelmesen testre szabhatja a közösségi média linkeket a WordPress webhelyére. Nagyon testreszabható és hasznos szolgáltatásai és lehetőségei tekintetében. Több mint száz szolgáltatás érhető el a látogatók számára, és rengeteg látogatást tesz a tartalmakhoz. Könnyedén kiválaszthatja a webhelyén megjeleníteni kívánt közösségi média lehetőségeket. Néhány legjobb alternatíva a Shareaholic és a Share gombok az AddThis által.

5. WordPress SEO

A SEO-ben nincs jobb választás, mint Yoast. Ez a legjobb és leghíresebb WordPress plugin. Olyan szolgáltatásokat kapsz, mint az oldalankénti optimalizálás, a kategóriák és a kiemelt lehetőségek. A SEO plugin segítségével a WordPress webhelyére is hozzáadhat breadcrumb navigations, auto-generated sitemap, social media settings és más dolgokat. Néhány alternatívája az All in One SEO Pack és a SEO Ultimate.

November 29, 2017