Back to Question Center
0

Szakértő Di Semalt: 7 SEO Essential Che Devi Tudni, amikor kiválasztja a CMS

1 answers:

A sok online alkalmazásban a jó tartalomkezelési rendszer (CMS) különbséget tesz a weboldal és a nem teljesítőképesség között. Az e-kereskedelem minden online megközelítésében foglalja le a pozícióját a keresőmotor eredményeinek oldalán. Ez az a motívum, hogy sok cég és weboldal a keresőmotor-optimalizálás (SEO) segítségével a lehető legjobb ügyfelek számára elérhetővé válik.

Azonban a megfelelő SEO és SMM a megfelelő működéshez a megfelelő tartalomkezelést igényelhet. A legtöbb tartalomkezelési rendszer jó hírnévvel és szolgáltatásokkal rendelkezik. Néhány di essi nem adhat meg egy vagy két karaktert, ami a Google listájának csökkenéséhez vezethet.

Amikor a CMS-t használja, vegye figyelembe a következő tényezőket, amelyeket Max Bell, a Gestore di Successo Clienti di Semalt .

1. H1 címkék, oldalcímek és meta leírások.

Az internetes webhelyek használják a Google botot, hogy beolvassák a webhelyének tartalmát és jelezzék. Ezeket a dolgokat láthatod a webhelyedről. Fontos tudni, hogyan kell személyre szabni (olvasható: optimalizálni) a h1 tagot, az oldaladat vagy a meta leírását. Ez a rugalmasság segíthet a jó funkcionális tartalomkezelési rendszer kialakításában.

2. Lehetőségek az attribútumok Alt per képekhez.

Ez a tulajdonság szolgáltatja az információkat a keresőmotorról.

3. Utilizzo di codice irrilevante e duro.

Ez a technikus a honlapon. A januári frissítést követően a webhelyek gyors reprodukciós sebessége egyike a tényeknek, amelyek befolyásolják a helyszín minősítését a SERP-en. Az Ön CMS-je a választás elkerülése érdekében a kódok tartalmazzák a megjelenítési állapotot minden oldalon..Può rendere le pagine pesanti soprattutto su dispositivi mobili, csökkentve a sebességet a töltéshez.

4. Modell di pagina.

Fontos a CMS-nek tekinteni, amely lehetővé teszi a lapok személyre szabását, anélkül, hogy módosítaná a teljes tartalmat. A fenntartás az elsődleges fontosságúnak kell lennie. Néhány modell megkívánhatja, hogy módosítsa az előnyöket.

5. A struktúra URL-je kell személyre szabható.

A SEO-ben való sikeresség érdekében az URL-címnek az a struktúrája kell, hogy legyen. Más szempontok szerint több nyelven is lehetne.

6. Problemi canonici e contenuti duplicati.

Ez a probléma akkor fordul elő, ha több mint egy URL-hez hasonló hivatkozás. Ennek következtében egy meghatározott kulcsszavak együttese különböző keresési eredményeket jelenít meg, amelyek többnyire egy oldalt vagy egy elemet jeleznek. A tartalom duplikat rendezi a webhelyet a weboldalt a lapok duplikátumával. Ez a hiba csökkentheti a hatósági egy oldalát, csökkentve annak lehetőségét, hogy a versenyt megelőzően besorolható legyen. Ennek következtében, alapvető fontosságú, hogy végezze el a teljes szkennelést, és törölje az összes duplikátum tartalmat. Egyetlen módja annak, hogy távolítsa el a tartalom-duplikátumot a tartalomkezelő rendszerben, a 301-es redirection használatával. Ellenőrizze, hogy a CMS támogatja-e ezeket a funkciókat.

7. Kiegészítők, plugin e modulok

Az automatizálás minden egyes CMS-ben fontos szempont. Lehetővé teszi, hogy a plugin jöjjön SEO vagy akár WordPress.

Conclusione

Ahhoz, hogy sikeresek legyenek az online tevékenységekben, agresszívnek és kompetensnek kell lenniük ahhoz, hogy össze tudják illeszteni a versenyt és a versenytársak sikerét. Az internetes marketing kampánya az internetes oldalak népszerűsítésére szolgál. SEO egy jó stratégia alkalmazása. A probléma a tartalomkezelés és a szükséges dolgok rendszere. A fenti útmutatás segítségével megerősíthetjük a rendelkezésre álló fent említett funkciókat, mielőtt egy tartalomkezelő rendszerbe beiratkoznánk Source .

November 29, 2017