Back to Question Center
0

Szeretne többet megtudni a cikk forgatásáról? - Kérdezd meg Semalt, Natalia Khachaturyan szakértőjét

1 answers:

Egy több mint kétszázszoros eredeti cikk újraírása több eredeti példány létrehozásához vezethet, ami megkétszerezi a tartalmat. A keresőmotor optimalizálás (SEO) világában rendkívül fontos a friss tartalmak weboldalán történő közzététele és közzététele. Az e-kereskedelem weboldalán található tartalom biztosítása és közzététele segít megragadni a potenciális látogatók figyelmét és elérni a célt valós időben.

Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégája azt mondja, hogy a webes robotok, mint például a Google bizonyos tényezőket használnak arra, hogy rangsorolják a webhelyét az algoritmusokban, és a konvertáló kulcsszó az egyik kritikus elem. Mint tartalommarketing, nem szeretné, hogy a konvertáló kulcsszó alacsony rangú legyen a keresőmotor algoritmusaiban - magicbox casino download. Az online láthatóság megteremtése diktálja az éberséget és a kreativitást.

Mi a cikk forgatása?

Az egyes cikkek különböző verzióinak létrehozása az algoritmusok magas rangsorolásához elronthatja a SEO kampányát. A keresőmotor-optimalizálás szakértői szerint a cikkforgatás egy fekete kalapos SEO technika, amelyet általában a digitális és a tartalom-marketingszakemberek használnak. Valójában a tartalmat az agyad használatával generáljuk, míg időt vesz igénybe a meglévő cikk forgatásához képest.

A kreatív munka nem lehet opció, ha üzleti láthatóságát javítja. Egy cikk forgatásakor a végeredmény cikknek nincs értelme. Megpróbálja újra megmondani a tartalmat többszörös eredményeket a kulcsszó betöltésére. A Google rendelkezik a kulcsszavak kitöltésével és a cikkek forgatásával..

A WordPress weboldalon szereplő fonott tartalmak közzététele tönkreteheti a megerősített elkötelezettségét. Ha folytatja a fonott tartalmak közzétételét a webhelyén, potenciális látogatói az oldalukra kattintanak, ami alacsony munkamenet-időtartamot és magas visszafordulási arányokat eredményez. A nagy visszafordulási arányok nem alkalmasak az online vállalkozások számára, és a konverziós kulcsszó rangsorának drasztikus csökkenéséhez vezethet, mivel a kulcsszavak a keresőmotorok szempontjából nem relevánsak.

Ugyanazon cikk százainak vagy ezer változatainak létrehozása kissé hektikus lehet. Ez az a hely, ahol a cikket forgó szoftver jön be. A cikk forgó képes Önnek magas rangú algoritmusok valós időben. A cikkcikkek által generált cikkek azonban nem olvashatók az egyedi kulcsszavak és kifejezések összeállítása miatt.

A cikkek forgása eredményt ad

A cikkek fonása az egyik olyan megbízható hivatkozás, amely lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt a konvertáló kulcsszó rangsorolása magas legyen. Azonban a webhely hatékonyságának javítása a fekete kalapos SEO technikák segítségével rövid távú stratégia, amely a jövőben nem fogja előnyben részesíteni kampányát.

A cikkforgatás elsődleges szándéka, hogy olyan oldalakat hozzon létre, amelyek ugyanolyan érdekes témára vonatkoznak, mint az eredeti példány. A fonott tartalom létrehozása után a digitális marketingesek a backlinks-ot a létrehozott tartalmukon belül találják meg. Hosszú távon a linkek olyan keresőmotorokra utalnak, amelyek híresek és népszerűek, és végül a helyüket jobb pozícióba helyezve helyezkednek el.

Az azonos szöveg jó minőségű tartalmának létrehozása kissé hektikus lehet. Mint marketinges, eldöntheti, hogy egy cikkcikket használ az eredeti dokumentum több példányának létrehozásához. A Google azonban mindig sztrájkolni fogja a fonott tartalmat. Tekintse meg a rendelkezésre álló fehér kalapos SEO technikák alkalmazását, hogy hosszú távú megoldást találjon online kampányára.

November 29, 2017