Back to Question Center
0

Tippek a Semalt-tól Hogyan szűrjük ki a Darodar hivatkozásokat webhelyéről

1 answers:

A weboldal működtetése nagyon izgalmas lehet, mivel kiváló lehetőséget kínál az online üzletág bővítésére. Ezenkívül lehetőséget ad arra is, hogy új lehetőségeket teremtsenek az Ön üzleti területén. Sajnos néhány spammer minden ok nélkül megpróbálja tönkretenni az online vállalkozásokat. Max Bell, a Semalt Ügyfél Menedzser, elmagyarázza, hogy ezek a számítógépes bűnözők annyira működnek, amennyit csak tudnak, hogy akadályokat teremtsenek a weboldal felhasználók számára, és a hivatkozási spammerek sem kivétel. Azok az online csalók közé tartoznak, akik létrehoznak egy online rendetlenséget, és ha nem vagy elég erős, megsemmisíthetik az Ön terveit. Ha ellenőrzi a Google Analytics-fiókját, és rájön, hogy számos olyan webhelyről érkezik, amelyek ismeretlenek a kiszolgálón, lehetőség van arra, hogy a dániár betöltése célozza a webhelyet, és gyors intézkedéseket kell tennie annak tiltására.

A spamforgalom meghatározása

Ahhoz, hogy megvédje a webhelyét ezekből a botokból, először be kell azonosítania azokat. A hamis forgalmak olyan hamis hivatkozások, amelyek a domain webhelyéről származnak, és megpróbálják elrejteni az eredeti felhasználóneveket. A hivatkozások félrevezetőek, és ha nem észleli őket időben, akkor súlyos veszteségeket okozhatnak. Miután azonosította őket, akkor olyan stratégiákat hozhat létre, amelyek blokkolják őket. A dárda beterjesztésének néhány módja a következők:

A Google Analytics szűrők használata

Hozz létre szűrőket a Google Analytics-fiókjában, ami segít a forgalom értékének javításában. Ez segít elkerülni a nem kívánt hivatkozásokat, és csak annyit kapsz, amire szükséged van. Önnek egyedi kódjai vannak, amelyeket beilleszthet a Google Analytics-fiókjába, így megakadályozhatja, hogy a spamszolgáltatók eljussanak a webhelyéhez, és azokat webhelyükre visszajutta. A Google Analytics szűrők számos lehetőséget kínálnak a dániár forgalmi utalások blokkolására, de ennek a módszernek az a legfőbb hátránya, hogy egyszerre nem használható több webhelyen.

IP címének blokkolása

A dániár hivatkozás IP címének blokkolása egyszerű. Ez biztosítja, hogy a spamszolgáltatók ne férjenek hozzá webhelyéhez, ami megnehezíti számukra az ismeretlen referenciák elküldését.

Mentse el a kizárási listát

Győződjön meg róla, hogy mentette Google Analytics kizárási listáját. Ez biztosítja, hogy békében elkezdheti élvezni webhelye működését. A Google megadja Önnek az IP-cím kizárásának és blokkolásának listáját. A legegyszerűbb módja a plug-in beillesztése a webhelyére annak biztosítása érdekében, hogy biztonságos és védett legyen.

A betekintéses spam jelenléte nagy kihívást jelenthet a napi e-kereskedelmi tevékenységek körének figyelembevételével. Biztosítania kell, hogy webhelye mindig simán működjön, hogy maximalizálja a termelékenységet, de ezek a botok nem engedik Önnek. Még rosszabbá válik, ha nem tudja, hogyan kell felismerni őket, és mit kell tennie, hogy blokkolja őket. A fent említett tippek segítenek abban, hogy a webhelyét mentesítsd a spammerektől, és egyszerűen szűrheted őket, így megakadályozhatod őket abban, hogy felkeressék a domain webhelyét Source . Maradj éles és légy a kilátóban!

November 29, 2017