Back to Question Center
0

Tippek a semaltról, hogyan blokkolhatják a szövegeket, a nem kívánt e-maileket és telefonhívásokat

1 answers:

Max Bell, a Semalt Customer Success Manager elmondja, hogy a hamis szövegek, a nem kívánt e-mailek és a bosszantó marketinges hívások gyorsan elrontják az estét. Tavaly az Információs Biztos több mint 114.000 kéretlen szöveget és zavaró hívást nyújtott be - солом валенсия софа. A szám várhatóan több millióba fog telni, mivel a spammerek az interneten nőnek. A számláján lévő hamis szöveges üzenetek és levélszemetek törlésének tapasztalatai nem csak időigényesek, hanem költségesek is.

Hogyan lehet blokkolni a nem kívánt szövegeket

Vannak-e bombázó szövegek a spammerektől? Nincs hely a pánikra! Ha a támadóktól, például a Payment Protection Insurance (PPI) ügyfelektől származó szövegeket kapott, akkor fontolja meg, hogy az ügyet továbbítsa a hálózat szolgáltatójához további irányelvek megszerzéséhez. Számos hálózati szolgáltató kínál a potenciális ügyfeleknek ingyenes módszereket a spammerek zavarásának megakadályozására. Ha rosszindulatú szöveget szeretne bejelenteni, továbbítsa a nem kívánt szöveget 7726-ra, és tartalmazza a feladó érvényes számát. A nagyobb hálózatok élen jártak, hogy megóvják az ügyfeleket a spammerek és a hackerek zaklatásától. Szabályok és szabványok szabályozzák, hogyan működnek a hálózat szolgáltatók és a vállalatok. Mobil felhasználóként dönthet úgy, hogy jelentést küld vagy panaszt tesz az Information Commissioners Office-hez. Azok a vállalatok, amelyek szerződéses feltételekkel szembesülnek, 500 000 £ -nál nagyobb bírságot fizetnek. A közelmúltban a Bradfordban működő hitelintézet 80 ezer fonttal bír finomságot, miután az elmúlt hat hónapban több millió bosszantó szöveget küldött.

Hogyan akadályozzák meg a bosszantó telefonhívásokat?

A telefonálási szolgáltatás (TPS) sok segítséget nyújtott a mobil felhasználók számára, akik bosszantó marketinges hívásokat kaptak a spammerektől. Az értékesítési és marketingstratégikus hívások leállítása érdekében regisztrálja mobil felhasználói számát a Telefonos Preferencia szolgáltatással. A vállalatok már nem jogosultak hívni, ha regisztráltak a TPS szervezetnél. Ha regisztrálsz ezzel a szolgáltatással, küldd el a "TPS" -ot, és az e-mail címed a 85095-hez. Néhány perc múlva megkapod a telefonos preferenciaszolgáltatással kapcsolatos szöveges visszaigazolást, megerősítve, hogy az adatbázisba felvetted. Egyes telefonvállalatok szolgáltatásokat is nyújtanak a zavaró hívások blokkolására. Azonban a díjak eltérhetnek a hívás blokkoló termék telepítésétől függően.

Hogyan tilthatja le a spam e-maileket?

Nemkívánatos e-mailek fogadása a spammerektől naponta dühös lehet. A spammerek interneten történő növekedése az idő múlásával nő. A levélszemét-használók e-maileket használnak a végfelhasználói adatok eléréséhez. Mobiltelefon-használóként ne hivatkozzon és nyisson meg egy nem megbízható domainből származó e-maileket. A spammer értesítést kap, miután megnyitotta az e-mail fiókjához küldött linket. A "leiratkozás" gombbal blokkolhatja a nem kívánt e-maileket a beérkező levelek között. Ha meghatározott e-mail címekről rendszeres e-maileket kaptál, az e-mail címek blokkolása a legjobb lövés, amelyet Önnek meg kell tennie. A cím megakadályozása biztosítja, hogy a blokkolt e-mail címekből származó jövőbeni e-mailek a spam mappába kerüljenek.

Az antivírus program frissítése rendkívül fontos a mobiltelefon-biztonság szempontjából. Ne hagyja, hogy kellemetlen hívásokat, hamis szövegeket, és a nem kívánt e-maileket tönkretegye az estét. Használja a fent kiemelt trükköket és tippeket a biztonságosabb oldalra.

November 29, 2017