Back to Question Center
0

Webes dokumentumok strukturálása Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert segítségével

1 answers:

A HTML számos fejléc címkét használ. E tekintetben szem előtt kell tartanunk, hogy minél magasabb a címsorszám, annál nagyobb a jelentősége. A fejléc címkék elengedhetetlenek minden webes dokumentumhoz, és segítenek a tartalom jobb struktúrálásában. A fejléc-címkék használatával könnyen megkülönböztetheti tartalmát, és oszthatja azt különböző kategóriákba. A címsorok is fontosak, és egy cikknek professzionálisabb és vonzóbb megjelenést adnak, a címkecímke pedig merész és nagy. A H1-H6 HTML-címkék egy cikk vagy más webes dokumentum fejlécének felelnek meg. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez az első cím, ami minden webes dokumentum esetében fontos, és az utolsó cím, amely a legkevésbé lényeges, mint egy internetes dokumentumban található többi címsorcímke.

Khachaturyan Nataliya Semalt A Content Strategist elmagyarázza, hogy a h1 HTML elem használható fő címsorként, amelyet a h2, h3, h4, h5 és h6 címsorok követnek. A h1 a legvakosabb; a legnagyobb betűtípussal kell megírni, míg a h6 a legkevésbé fejlett, ami a legkevésbé ismert betűtípussal van írva. Nem szabad összetévesztenie önmagát, és nem gondolná túl a címkék címkézését. Ezek nem egy lehetőség, hanem egy szükségszerűség, és segítenek a webes tartalmak jobb kategorizálásában. Emlékezzen arra is, hogy a címsorcímkék számos attribútummal rendelkeznek, és segítenek abban, hogy tartalma vonzóbb és professzionálisabb legyen. A Google, a Bing és a Yahoo a tartalomjegyzéket és a webes dokumentumokat egyszerűen és kényelmesen indexeli. Más szóval azt mondhatjuk, hogy a címeket széles körben használják a webes dokumentumok felépítésére.

A H1-H6 HTML elemek megfelelő használata

A webes tervezési szempontból elengedhetetlenül fontos, hogy a fejléc-címkék segítenek a weboldal rangsorának javításában. Az első dolog, amit tudnod kell, hogy mi a célja a címkecímkék használata, és miért kell kategorizálnia a cikket különböző szakaszokkal. Kétségtelen, hogy a tartalmat felhasználóbarát megjelenés teszi, és a tartalom nagy számban észlelhető. A h1 a legfontosabb címcímke, amelyet fel kell használni minden webhelyen közzétett cikkhez.

Fontos, hogy releváns kulcsszavakat használj a címsorcímkékben, és emellett a kulcsszavak és kifejezések előnyben részesíted a SEO-t. Győződjön meg róla, hogy az elsődleges kulcsszót a h1 címsorban szerepeltette, és a hangsúlyt a másodlagos, tercier kulcsszavakra és kifejezésekre kell használni a h2 - h6 címsorcímkékben. Az elsődleges kulcsszót újra és újra nem kell minden címsorban használni. Mindezek a gyakorlatok jóak lehetnek a SEO fejlesztéséhez, amely segít a webhelyének rangsorolásában a keresőmotor eredményeiben Source .

November 29, 2017